1 » Polityka prywatności2

Promocje

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion czerwone

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion czerwone9,50 zł8,70 zł brutto7,07 zł netto

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion niebieskie

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion niebieskie9,50 zł8,70 zł brutto7,07 zł netto

Segregator ESSELTE A4/50 czerwony ekonom

Segregator ESSELTE A4/50 czerwony ekonom6,30 zł5,99 zł brutto4,87 zł netto

Wkład kulkowy do PILOT 0,7 FRIXION czarny

Wkład kulkowy do PILOT 0,7 FRIXION czarny6,00 zł5,75 zł brutto4,67 zł netto

Wkład kulkowy do PILOT 0,7 FRIXION niebieski

Wkład kulkowy do PILOT 0,7 FRIXION niebieski6,00 zł5,75 zł brutto4,67 zł netto

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion czarne

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion czarne9,50 zł8,70 zł brutto7,07 zł netto

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion zielone

Pióro kulkowe zmywalne 0,7 PILOT Frixion zielone9,46 zł8,70 zł brutto7,07 zł netto

Wkład kulkowy do PILOT 0,7 FRIXION zielony

Wkład kulkowy do PILOT 0,7 FRIXION zielony6,00 zł5,75 zł brutto4,67 zł netto

Kategorie

Producenci

Bestsellery

Kontakt

  • Firma Handlowo Usługowa "FORMAT" Antoni Krok
    ul.Nawojowska 56 33-300 Nowy Sącz
    NIP: 7340002444
  • E-mail:biuro@eformat.pl
  • Telefon18 443 56 32
    18 444 17 92
  • Gadu Gadu272068
    3515491
  • Godziny działania sklepu8.00 - 16.00

Polityka prywatności

 

  Polityka prywatności 

 Jakie dane o Tobie zbieramy?

Zanim będziemy mogli dokonać końcowej transakcji zakupu w naszym sklepie internetowym pod adresem www.eformat.pl, zapytamy Państwa o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu,adres, email. Aby można skorzystać z niektórych funkcji naszego sklepu będziesz musiał się zarejestrować.

Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie sklepu internetowego. Rejestracja nie jest również wymagana do dokonywania zakupów w naszym sklepie internetowym.

Podczas każdej wizyty w sklepie www.eformat.pl, automatycznie zbierane są dane np. Twój adres IP, nazwa domeny (link) z której przychodzisz, typ konkretnej przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.

 

 

 

 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie sprzedajemy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu.

Rejestracja nie jest obowiązkowa.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym wysłania do Ciebie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze(DotPay S.A.jeżeli tak będzie możliwa) w celu obciążenia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Tobie naszego Newslettera.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych.

Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje pytania.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.


W przypadku naruszenia Regulaminu naszego sklepu internetowego, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś zakupu w naszym sklepie internetowym otrzymasz od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeśli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia.


Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową Newsletter.

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji MOJE KONTO, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury.


Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich. Jedynie dostęp do nich mają wybrani pracownicy www.eformat.pl w celu realizacji zamówienia.

Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Administratorem Państwa danych jest:

Firma Handlowo-Usługowa „FORMAT” Antoni Krok 33-300 Nowy Sącz ul. Nawojowska 56

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt poprzez e-mail biuro@eformat.pl lub telefon (18) 443-56-32

 

 


Przejdź do strony głównej